BOKKERIEJE 20 en 21 MEI 2023

RUN & BIKE voor het goede doel

Op 20 mei vindt de Bokkerieje Run plaats. Op 21 mei 2023 heten de Bokkenstallen u meer dan welkom tijdens Bokkerieje Bike. Vanuit de goed uitgeruste Bokkenstallen kunt u starten of eindigen. Ook kunt u hier tussendoor terecht voor een heerlijke versnapering en/of een verfrissing en een bruisende gezelligheid. Consumpties in de bokkenstallen worden betaald met ‘bokken’. Bokken zijn gele penningen die u in iedere bokkenstal kunt kopen. Bokken zijn overal geldig, u kunt ze in elke bokkenstal gebruiken om de consumpties te betalen. Fiets u niet mee? Ook als bezoeker bent u natuurlijk van harte welkom op iedere bokkenstal! Een ‘bok’ kost 0,80 Euro, een gewone consumptie kost 3 bokken of 2,40 Euro. Elke vereniging die meewerkt en een bokkenstal uitbaat, deelt in de opbrengst. Zij spannen zich in om je te verwennen met speciale hapjes en drankjes en met swingende muziek en animatie. Vanaf 08.00 uur kunt u bij de Bokkenstallen al terecht! Parkeermogelijkheden zijn goed aangegeven

BOKKENSTALLEN

Dit jaar nemen 4 Bokkenstallen deel: 

1. Maaseik 
     Markt 1, 3680 Maaseik 
Rotary Club Maaseik

2. Gruitrode
     Harmonieweg 38A, Harmoniezaal K.H. Koninklijke Harmonie Onder Ons Oudsbergen

3. Opoeteren
     Dorperheideweg 2, 3680 Opoeteren Voetbalclub S.S.D.

4. Stokkem
Maasstraat  T.H.V. Zaal Astrid
    


BOKKENSTAL MAASEIK 

Op 21 mei zal Bokkenstal Maaseik u verwelkomen met veel gezelligheid en vertier. Muziek, activiteiten en goede doelen presentaties staan op het programma. U kunt hier even uitblazen en genieten van een verkoelend getapt pintje of een lekker stukje vlaai en er staan ook twee foodtrucks.
1 frituurwagen met lekkere frietjes en snacks. De andere foodtruck serveert wafels, koffie, de lekkerste ambachtelijke Luikse en Brusselse wafels, huisgemaakte pannenkoeken en lekkere roomijsjes…  Bovendien kunt u Maaseik weer vanuit de lucht bewonderen. Met een kraan van Collé kunt u 65 meter de lucht in voor een adembenemend uitzicht. Maaseik heet u net als alle andere Bokkenstallen van harte welkom.


BOKKENSTAL GRUITRODE 

Maasstraat – Zaal Astrid Koninklijke Harmonie St. CeciliaDe Koninklijke Harmonie Onder Ons Oudsbergen heet je van harte welkom in onze bokkenstal aan de recent gebouwde harmoniezaal (Harmonieweg 38A, naast het voetbalplein). Hier kan je gezellig buiten zitten op ons grasperkje. Bij slecht weer vindt alles binnen plaats. Naast voldoende parking voor auto’s zijn er ook de nodige fietsparking en oplaadpunten voor elektrisch fietsen. Wie graag even de benen strekt tijdens de fietspauze, kan voor een wandeling zeker terecht in de mooie bossen tegenover onze zaal.

Reeds vanaf 10u wordt er achtereenvolgens live muziek gebracht door onze eigen drumband van K.H. Onder Ons Oudsbergen en de de blaaskapellen ‘de Briggelhaner muzikanten’ van Meeswijk, ‘De dorpsvrienden’ van Neerglabbeek en onze eigen blaaskapel ‘De Royer muzikanten’. Uiteraard voorzien we de nodige versnaperingen zoals soep en belegde broodjes, maar ook lokale producten zoals Royse vlaai en bieren gebrouwd in eigen dorp.

Kortom, zeker de moeite om eens halt te houden in onze bokkenstal!Bokkenstal StokkemBokkenstal Stokkem


Bokkerieje 2018

Bokkerieje

Via een zorgvuldig geselecteerd en bewegwijzerd netwerk van fietsroutes verkennen de deelnemers de mooiste fietswegen van het Maasland en de Kempen. Elke route leidt naar een Bokkenstal, een rust- en controleplaats, waar plaatselijke verenigingen de fietsers verwennen! De plaatselijke verenigingen maken er een volksfeest van met aangepaste muziek, streekbieren en gerechten. Iedereen is welkom op de bokkenstal.

  • Voldoende parkeerplaatsen in de buurt

  • Mooie routes zijn uitgestippeld

  • De gehele opbrengst gaat naar het goede doel

  • Vragen? Stuur een mailbericht aan info@bokkerieje.org

  • Bokkereje wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners en de hulp van vele enthousiaste vrijwilligers