Loading...
Bokkerieje2023-06-27T19:56:01+02:00

WELKOM BIJ BOKKERIEJE

31e editie georganiseerd door:

Goede doelen:

Autisme Limburg,  Sint-Vincentius Armoedebestrijding, Dementie- en Alzheimer behandeling, Ons Huis met een Hart en diverse sociale goede doelen van Rotary Maaseik.

  Ons Huis met een Hart

BELEEF 31 JAAR 2023
BOKKERIEJE
20 en 21 mei

Hét tofste RUN & BIKE event van Limburg. 

31 jaar Bokkerieje was fenomenaal. Zon, vertier, gezelligheid en sportiviteit wisselden zich af. De RUN & BIKE waren een groot succes. Doe volgend jaar beslist mee.

Kijk op de pagina impressie en krijg een indruk van Bokkerieje 2023.

NIEUW!!!
RUN zaterdag 20 mei
Wij heten u van harte welkom tijdens het tofste RUN event van Limburg.

Op zaterdag 20 mei vindt de eerste editie van de Bokkerieje RUN plaats: een ludieke en sportieve run voor het goede doel! Het parcours gaat doorheen het stadscentrum van Maaseik en het pittoreske Aldeneik en Heppeneert. Dit sportieve evenement biedt deelnemers de mogelijkheid om de stad en haar omgeving op een unieke manier te ontdekken, maar is ook een geweldige manier om andere sportieve mensen te ontmoeten en te genieten van een sportieve sfeer.
Deelnemers hebben de keuze uit drie verschillende afstanden: 1,6 km, 6 km en 12 km. De kortste afstand van 1,6km is perfect geschikt voor de hele familie, zodat ook de jongsten kunnen deelnemen.

De route van de komende Bokkerieje RUN zal door verschillende gebouwen in de stad gaan.  Door de gebouwen lopen geeft een extra dimensie aan de Bokkerieje Run. Het zal een avontuurlijke en spannende loopervaring bieden aan de deelnemers. We willen niet te veel verklappen, maar we kunnen wel zeggen dat de gebouwen waar we doorheen lopen enkele van de meest iconische en historische plekken in de stad zijn. We zijn ervan overtuigd dat het een unieke en onvergetelijke ervaring zal zijn voor alle deelnemers. De Bokkerieje RUN is niet alleen een sportieve uitdaging, maar het biedt ook een unieke manier om de stad en zijn geschiedenis te ontdekken.

De starttijden: 
Om 14.00 uur de 1,6 km, om 14.30 uur de 12 km, om 15.00 uur de 6 km. Aanmelden op de Markt van Maaseik kan vanaf 13.00.

Er wordt gelopen zonder tijdsregistratie en er wordt geen onderscheid gemaakt tussen ervaren en amateurlopers, iedereen kan meedoen en plezier maken!
Op de Markt van Maaseik wordt er randanimatie voorzien. Zo kunnen supporters de lopers aanmoedigen en genieten van muziek en optredens.

Inschrijven kan éénvoudig op 2 manieren:
1) ONLINE (= HET VOORDELIGST !)
– Tot en met 8 mei mogelijk, daarna enkel ter plaatse
– Via onderstaande rode button
– Ontvang een met jouw naam gepersonaliseerd startnummer (ter plaatse af te halen)
– Bespaar 2€ door online in te schrijven en betaal slechts 5€ (1,6 km), 7€ (6 km) of 9€ (12 km)
 2) TER PLAATSE

– Op zaterdag 25 mei vanaf 13.00 op de Markt van Maaseik
– Deelnameprijs 7€ (1,6 km), 9€ (6 km) of 11€ (12 km)

Deelnemers ontvangen op het eindpunt van deze run een fruitige snack en een drankje. We hopen u te mogen verwelkomen op 20 mei!

RUN: BESTEL HIER UW TICKETS ONLINE


BIKE zondag 21 mei
Wij heten u van harte welkom tijdens het tofste BIKE 
event van Limburg.

Proef van de gezellige sfeer, van de natuur en de buitenlucht.
U kunt vanaf 08.00 uur vertrekken bij een Bokkenstal van uw keuze!

Tijdens de bijzondere en bewegwijzerde fietstochten ontdekt u de mooiste dorpjes,  wetenswaardigheden, monumenten en een prachtig natuurlandschap, terwijl u fietst in het spoor van de befaamde Bokkenrijders. U heeft volop keuze uit de verschillende fietsroutes die aangeboden worden. Bovendien staan langs de routes gezellige Bokkenstallen opgesteld waar u zich kunt inschrijven of waar u even kunt uitblazen. Natuurlijk staat een verkoelend streekbiertje of een plaatselijk gerecht voor u klaar. En… de muzikale omlijsting zorgt voor de rest.

Bokkerieje vindt de privacy van groot belang. KLIK HIER VOOR DE AVG Bokkerieje > Privacy Verklaring / AVG.

BIKE: BESTEL HIER UW TICKETS ONLINE

31 jaar Bokkerieje 
Onderweg kunt  u tevens een bezoekje brengen aan diverse bezienswaardigheden. Geniet tussendoor van uw gezelschap, van de dranken, hapjes en streekproducten op de start- en stopplaatsen, waar telkens animatie is voorzien voor elke leeftijd. RUN met ons mee of klim op het zadel en BIKE met ons mee voor het goede doel door het groene Maasland en de Kempen. Geniet en beleef Bokkerieje RUN & BIKE!

WIJ HETEN U ALLEN WELKOM.
Twee super gezellige en sportieve dagjes uit voor de hele familie!

DOWNLOAD DE FOLDER

BOKKERIEJE 2023

LEES ALLES OVER HET TOFSTE RUN & BIKE EVENT VAN LIMBURG

DOWNLOAD HIER  de folder Bokkerieje 2023

Bokkerieje 2023

WAAROM BOKKERIEJE? VOOR ZOVEEL REDENEN…

Rotary Maaseik, vrijwilligers, en partners nodigen u uit om deel te nemen.

Een impressie Bokkerieje

” Bokkerieje betekent ieder jaar fietsplezier voor ons hele gezin. Groot en klein: iedereen fiets mee”

Fam. hoogland

“Mijn man en ik fietsen dit jaar voor de 16e keer mee. Gezellig fietsen en lekker eten. Fietsen voor het goede doel, dat spreekt ons erg aan. We ontmoeten ook altijd bekenden. Erg leuk evenement en als we kunnen, dan zijn wij er bij!”

Familie Dieteren

BOKKERIEJE NIEUWS

Een event voor klein en groot. Ieder jaar weer mogelijk gemaakt door Rotary Maaseik, alle enthousiaste vrijwilligers, partners en…deelnemers!

PARTNERS 2023

Ga naar de bovenkant