BOKKERIEJE RUN 20 MEI 2023

RUN voor het goede doel

RUN: BESTEL HIER UW TICKETS ONLINE

NIEUW!!!
BOKKERIEJE RUN zaterdag 20 mei


Wij heten u van harte welkom tijdens het tofste RUN event van Belgisch Limburg.

Op zaterdag 20 mei vindt de allereerste editie van de Bokkerieje RUN plaats: een ludieke en sportieve run voor het goede doel! Het parcours gaat doorheen het stadscentrum van Maaseik en het pittoreske Aldeneik en Heppeneert. Dit sportieve event biedt deelnemers de mogelijkheid om de stad en haar omgeving op een unieke manier te ontdekken, maar is ook een geweldige manier om andere sportieve mensen te ontmoeten en te genieten van een sportieve sfeer.
Deelnemers hebben de keuze uit drie verschillende afstanden: 1,6 km, 6 km en 12 km. De kortste afstand van 1,6km is perfect geschikt voor de hele familie, zodat ook de jongsten kunnen deelnemen.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de route van de komende Bokkerieje RUN door verschillende gebouwen in de stad zal gaan. Door de gebouwen lopen geeft een extra dimensie aan de Bokkerieje RUN. Het zal een avontuurlijke en spannende loopervaring bieden aan de deelnemers. We willen niet te veel verklappen, maar we kunnen wel zeggen dat de gebouwen waar we doorheen lopen enkele van de meest iconische en historische plekken in de stad zijn. Doorheen o.a. de Steengoed Arena, de Kruisherenkerk, de oude kloostertuin en de oudste apotheek van het land! Wij zijn ervan overtuigd dat het een unieke en onvergetelijke ervaring zal zijn voor alle deelnemers. De Bokkerieje RUN is niet alleen een sportieve uitdaging, maar het biedt ook een unieke manier om de stad en zijn geschiedenis te ontdekken. Schrijf u nu in en mis deze kans niet!

Er wordt gelopen zonder tijdsregistratie en er wordt geen onderscheid gemaakt tussen ervaren en amateurlopers, iedereen kan meedoen en plezier maken! Op de markt van Maaseik kunnen de supporters de lopers aanmoedigen en genieten van muziek en optredens.

De starttijden: 
Om 14.00 uur de 1,6 km
Om 14.30 uur de 12 km
Om 15.00 uur de 6 km
Aanmelden op de Markt van Maaseik kan vanaf 13.00 uur.

Inschrijven kan éénvoudig op 2 manieren:
1) ONLINE (= HET VOORDELIGST !)
– Via de rode button
– Tot en met 8 mei mogelijk, daarna enkel ter plaatse
– Ontvang een met jouw naam gepersonaliseerd startnummer (ter plaatse af te halen)

– Bespaar 2€ door online in te schrijven en betaal slechts 5€ (1,6 km), 7€ (6 km) of 9€ (12 km)

 2) TER PLAATSE
– Op zaterdag 20 mei vanaf 13.00 op de Markt van Maaseik

– Deelnameprijs 7€ (1,6 km), 9€ (6 km) of 11€ (12 km)

Alle deelnemers ontvangen op het eindpunt van deze run een fruitige snack en een drankje. We hopen u te mogen verwelkomen op 20 mei aanstaande.

  • Voldoende parkeerplaats in de buurt

  • Mooie routes zijn uitgestippeld

  • Wist u dat de gehele opbrengst wordt verdeeld onder het goede doel?

  • Vragen? Stuur een mailbericht aan info@bokkerieje.org

  • Bokkereje wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners en de hulp van vele enthousiaste vrijwilligers