BOKKERIEJE RUN 20 MEI 2023

RUN voor het goede doel

NIEUW!!!
BOKKERIEJE RUN zaterdag 20 mei


Wij heten u van harte welkom tijdens het tofste RUN event van Belgisch Limburg.

Op zaterdag 20 mei vindt de allereerste editie van de Bokkerieje RUN plaats: een ludieke en sportieve run voor het goede doel! Het parcours gaat doorheen het stadscentrum van Maaseik en het pittoreske Aldeneik en Heppeneert. Dit sportieve evenement biedt deelnemers de mogelijkheid om de stad en haar omgeving op een unieke manier te ontdekken, maar is ook een geweldige manier om andere sportieve mensen te ontmoeten en te genieten van een sportieve sfeer.
Deelnemers hebben de keuze uit drie verschillende afstanden: 1,6km, 6km en 12km. De kortste afstand van 1,6km is perfect geschikt voor de hele familie, zodat ook de jongsten kunnen deelnemen.

Er wordt gelopen zonder tijdsregistratie en wordt geen onderscheid gemaakt tussen ervaren en amateurlopers, iedereen kan meedoen en plezier maken!
Op diverse locaties langs het parcours wordt er randanimatie voorzien. Zo kunnen supporters de lopers aanmoedigen en genieten van muziek en optredens.
Inschrijven kan tot en met 1 mei via de website van de RUN, maar ook op de dag zelf is inschrijven mogelijk. Deelnemers die zich ten laatste op 1 mei inschrijven krijgen een gepersonaliseerd borstnummer.

Alle deelnemers ontvangen op het eindpunt van deze run een aandenken als herinnering aan deze sportieve dag en kunnen er genieten van een fruitige snack en een drankje. We hopen u te mogen verwelkomen op 20 mei!

Binnenkort volgt meer info over de routes. Hou de website in de gaten.

Ren voor het goede doel!

  • Voldoende parkeerplaats in de buurt

  • Mooie routes zijn uitgestippeld

  • Wist u dat de gehele opbrengst wordt verdeeld onder de Goede Doelen?

  • Vragen? Stuur een mailbericht aan info@bokkerieje.org

  • Bokkereje wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren en de hulp van vele vrijwilligers en bestuursleden